Шеф Ангелов в шок от това, което му се случи заради коронавируса

виктор ангелов

Пандемията от коронавирус, завладяла целия свят, не подмина и „Хелс Китчън“, чийто водещ шеф Виктор Ангелов направо се е видял в чудо.

На практика заради продължаващите противоепидемични мерки в страната кулинарната надпревара, излъчвана в ефира на Нова телевизия, засега няма как да стартира с новия си сезон.

С липсата на „Хелс Китчън“, която стана ясна преди броени дни, след като от медията обявиха официално пролетната си програма, и шеф Виктор Ангелов остава без телевизионната си кариера, която иначе вървеше в доста добри темпове.

Както става ясно – причината готварското риалити да не присъства в програмата, съвсем не е нисък рейтинг, а в случая невъзможност да бъде снимано в условията на пандемия. Все още не става ясно кога ще можем отново да видим шеф Ангелов и „Хелс Китчън“ отново на екран.

За да запълнят дупката от липсата на кулинарното шоу, от Нова тв слагат „Един за друг“ с Емо Чолаков, което ще се явява и пряк конкурент на „Мастършеф“ и „Бригада нов дом“ по конкурентната bTV, излъчвани в същия часови интервал, пише „Уикенд“.

Аналогично на „Хелс Китчън“ и „Кошмари в кухнята“ с шеф Иван Манчев няма да изгрее с новия си сезон на тв небосклона – поне не, докато противоепидемичните мерки са в сила.