Теди Александрова и синът на Тони Стораро си признаха

Теди Александрова-Емрах

От началото на годината във всички медии обикаля слухът, че фолкпевицата Теди Александрова е забила малкия син на Тони Стораро. Отношенията им били толкова сериозни, че дори живеели заедно.

До този момент те пазеха пълно мълчание по темата. Все по-упоритите слухове и доказателства ги накараха да признаят какво се случва с тях. И го направи с любовна и интимна снимка, която потвърди всичко досега.

Навръх Деня на влюбените те споделиха снимка от спалнята на известен хотел, а стаята е украсена с балони под формата на сърце. Влюбените са един срещу друг и дори от снимката можем да усетил флуидите, които прехвърчат помежду им.

Говори се, че семейството на Емрах не е съгласно с избора му за приятелка. Основен мотив е фактът, че Теди е по-голяма от момчето с цели 12 години. Във фолк средите отдавна това не е фактор и точно представителките на лекия жанр доказаха, че за любовта възраст няма. Камелия, Джена, Деси Слава и Софи Маринова са малка част от певиците, които спят със значително по-малки от тях мъже.