Бони шокира феновете с решението си

бони (1)

Навръх Деня на влюбените фолкпеивцата Бони поздрави всички, които обичат и се чувстват по този начин с една емблематична своя балада – „Клада от страст“.

Тя използва възможността, за да обяви нещо сензационно, което разтресе социалните мрежи и всички се хванаха за главата от нейните думи и решението й да прави… стриптийз.

„Честит празник на виното и любовта. Бъдете здрави, омаяни от щастие и любов, изпълнени с вяра, оптимизъм и неуморно устремени към мечтите си! Обичайте се и бъдете обичани! Весел празник и наздраве! Приемете и моят музикален подарък , приятели по случай празника и много скоро моят ,,Стриптийз”, гласи пожеланието на Бони.

С това тя загатна, че е подготвила нов музикален проект, който ще има своята премиера съвсем скоро. Определено гласовитата певица успя да разбуни духовете със заглавието на парчето и всички се питат дали тя ще се потопи в тази роля и дали във видеото ще я видим наистина да прави стриптийз.

Със сигурност Бони може да изиграе всяка една роля, доказвала го е във всичките си клипове до момента, както и в няколко роли в киното, където получи похвали от най-големите имена в арт средите