Наближиха избори и Волен пощуря: Бойко Борисов поръча да ме арестуват

Волен Сидеров (2)

Наближиха изборите и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров вече е в нормалното си състояние за такива моменти. „Златният пръст“ бе гост в Нова тв, където наговори маса щуротии.

„АТАКА е била ощетявана с проценти. Повече от 30 години съм в дисидентски дружества. Борисов е въртял маркуча, а Караянчева е била дете. Аз съм бил в политиката, когато е било опасно“, посочи Сидеров.

Според него, интерес да нападат АТАКА имат тези, които искат България да бъде колониална държава.

„България не произвежда нищо собствено. Баща ми беше главен счетоводител на завод в Ямбол. Братовчедка ми беше заместник-генерален директор на друг завод. България в момента разчита на хотелиерски и ресторантьорски услуги“, обясни той.

„Трябва да започне едно производство. Все още имаме специалисти, но това изисква поглед на визионер, а не СИК-аджийски поглед“, каза лидерът на АТАКА.

Той обясни подкрепата си към премиера в началото на този кабинет: „Аз подкрепих Борисов, защото изборът на хората го направи премиер. Моята подкрепа или неподкрепа нямаше да се отрази. Бях част от коалицията със споразумение, което Борисов и коалиционните ми партньори нарушиха. Исках да дам насока за правилна политика.“

„Година и половина обяснявах на Борисов и Горанов да направим болницата в Ямбол. Аз съм роден там и обещах на ямболци, че ще лобирам и ще направим всичко възможно да направим тази болница, която е започнала да се строи през 80-те.

Премиерът ми обеща. Всеки път, когато се виждахме, настоявах за това. Той лично отиде с Горанов в Ямбол, застана пред ямболци и каза, че е говорил с мен и ще направим болница“, каза Сидеров.

„Бедната България даде 3 милиарда на САЩ за някакви рисунки на самолети“, допълни лидерът на АТАКА.

„В момента имам 3 повдигнати обвинения от прокуратурата, като едно от тях е, че призовах на Великден хората да отидат масово на църква. Спрямо мен бяха приложени всички възможни унижения“, заяви той.

„Поръчка беше. Кой е на върха на България? Мислите ли, че нещо в България се случва без него. Вие знаете много добре кой се разпорежда и на кого се докладва рано рано сутринта. Сторих се опасен, защото тогава започна историята ковид.

Миналата година са починали 112 хиляди пенсионери, но не от ковид, а от истерията ковид. Защото не са им предоставени нужните услуги“, заключи Сидеров.