Съпругата на Плевнелиев – Деси Банова: Завръщам се в телевизията!

росен плевнелиев деси банова

„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен.“ Това сподели пред „България Днес“ красивата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева.

Младата майка, която днес става на 41 години, очаква романтична изненада от съпруга си – Росен Плевнелиев, а вчерашния празник на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в добро настроение. „С всички деца изкарваме празниците заедно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи“, сподели още Деси.

Тя и съпругът й Росен Плевнелиев не са изкарали коронавируса и са особено внимателни, спазвайки всички противоепидемични мерки. „Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжаление, има много неясни моменти с този новия щам, наречен „Уелски“, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да се променят към добро за целия свят“, сподели още красивата Деси.