Лупи пак весели: Триото си тръгна от площада и трябваше да развеем знамето „Радев“

александър томов, лупи

Необходима промяна. Искаме промяна и заедност. С тази демагогстваща реч започна тази сутрин по БНТ Александър Томов. Известният като Лупи политик отиде и по-далеч като заяви, че последните 10 години били прогонили хората в чужбина.

В момента няма лице на промяната. Има естествен лидер и това е президентът, каза още Томов, който има и мераци да издигне размахващия като партизанин юмрук президент Румен Радев.

„След като Отровното трио и дуо решиха да спрат протестите и протестите останаха без лидер, казах тогава: „Дайте да подкрепим Румен Радев, защото той е естественият лидер, да развеем това знаме“. Румен Радев подкрепи протестите. БСП направи грешка, там причината е ясна“, обясни разпалено Томов повече за подкрепата си към Румен Радев.

Александър Томов направи една бърза стъкмистика. Лупи съобщи бомбастични цифри, според които, метежите от лятото били подрепени от 70% от българските граждни. Именно към тези проценти са и целта на Лупи на предстоящите избори.

„Станишев направи едни заменки, в джобовете на едни хора влязоха над 4 млрд. лв.“, прехвърли се на друга любима негова тема политикът.

„Аз нямам нищо общо с „Кремиковци“. Можех да го спася, но не ми позволиха. Има една група лица, която спечели над 100 млн., но не ми позволиха, аз доведох фамилията Митал, но те ги изгониха с рушветчийство“, отново се оправда Александър Томов.

Сергей Станишев, Петър Димитров, те са намесени в тези истори, но няма желание да се търси истината, посочи ги обвинително Лупи.