На 51 и без задръжки – Есил Дюран секси и без панталон

145702017_236311938161978_4051281029574693587_n

Есил Дюран продължава да изумява последователите си в Инстаграм с уникална и секси визия. Талантливата певица сподели кадри, на които е облечена само с красиво и еротично черно бельо, руса перука, допълнена от шапка с мрежичка, а визията е завършена с ефирна наметка.

Есил винаги е изпъквала със стил, а сега споделя към снимката, че не е нужно едан жена да има „перфектни мерки или световна слава“, за да се чувства комфортно в кожата и дрехите си. „Според модния консултант и блогър Ясмин Севел, тайната е да добавим знак за женственост във визията си – дълбоко деколте на ризата, супер секси бельо ,панталон с ръб, който е с дължина до глезените… А може и без панталон😂“, пише певицата към кадъра, който всъщност не е нов, а сниман в края на миналата година, но Есил сега споделя останалата част от въпросната фотосесия.

Есил, която миналата година бе един от участниците в хитовото шоу на NOVA „Маскираният певец“, сподели по-рано в интервю, че пандемията определено се отразява на всеки човек по един или друг начин, но самата тя е изживяла много и различни трудности в живота си, като това я е научило да се справя с нещата и да продължава напред.

„Преживявала съм много кризи. Това е хубаво, защото съм се научила да излизам от тях. Дава ни се шанс да обърнем внимание на себе си, на близките ни“, поясни тя. Тя е категорична, е ако човек реши да му хубаво, да намери нещо ново и да търси позитивното, то той ще го направи. Ако обаче е все начумерен, недоволен и всичко му е неприятно – животът на тази личност ще бъде несъмнено изпълнен само с неприятни моменти. Ето защо трябва да погледнем и от положителната страна на нещата, за да черпим най-доброто от ситуацията, в която сме.