Алекс и Дани Петканови стоплят отношения на аванта в Доминикана

10-01-_aleks_i_dani_6004898725651332014_original

През последните седмици инфлуенсърите Дани Петканов и съпругата му Александра се превърнаха в най-обсъжданото семейство в онлайн пространството след като качиха видео, в което споделят за проблемите във връзката им. За месец двата влога по темата в техния YouTube канал са гледани над 1,2 милиона пъти, а коментарите по темата не спират.

Сега обаче моделката и тв водещият изненадаха своите последователи като се оправиха на романтична семейна почивка в Доминикана, навръх празника на влюбените. Двамата дни наред качват снимки и сторита, на които изглеждат повече от щастливи. Това предизвика нова вълна от коментари, като много от феновете им се ядосаха, че историята за техните семейни проблеми и раздялата е била пиар трик, с който да припечелят още покрай голямата си популярност тези дни.

Някои потребители коментираха, че почивката е платена с парите от гледанията на видеото и всичко е било постановка, други пък се зарадваха, че Алекс и Дани са изгладили отношенията си и ще се грижат заедно за сина си Габриел.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории