Нова раздяла за Диона: Певицата скъса с гаджето си! Торино описа раздялата с песен

изтеглен файл (1)

Нищо не е вечно, а в това напоследък се убеждава все по-често певицата Диона. След раздялата ѝ с Галин, стана ясно, че тя е преживяла и друга раздяла – с рапъра Торино, с когото бяха двойка.

Припомняме ви, че са връзката на двамата стана ясно през декември, като и Диона, и Торино публикуваха редовно снимки и сторита, на които са заедно. Вече няма и следа от тях в Instagram, както и от мега сладките им клипчета в TikTok. Двамата вече дори не се следват в социалните мрежи.

Самата Диона в Instagram направи интересен коментар за разбирането ѝ на любовта. „Ако е истинска любовта, ще устои на всяко изпитание и ще пребъде. Ако не, ще си проличи и ще бъде изместена от интереси, песни, пари, лайкове и всички други подобни“, заяви тя.

Диона сподели, че последната песен на Торино и Пашата е с неин текст. „Те няма да ви го кажат, но и кантото е мое. Подарила съм я и се радвам, че има две мои песни в тренда. Пък те нека ме нападат за направеното от мен добро, с чисто сърце“, сподели още тя.

В Instagram пък Торино пусна стоп кадър от клипа на песента и сложи част от припева ѝ. „Класата, Класата, Баккара Руж, рокля Chanel и змийски ботуш. Предатели много, доверие малко, лоялна била си, но само за кратко.“

Причината за раздялата не е ясна, макар че от споделеното от Торино оставаме с впечатление, че той обвинява Диона. Тя пък от своя страна е категорична – никога не е изневерявала през живота си.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории