Истина е! Плащат ни, ако снимаме министър Ангелов или генерал Мутафчийски в ресторант

ген. Венцислав Мутафчийски

Позиция на Сдружението на заведенията в България:

„Обявяваме награда за доказателства срещу министъра на здравеопазването Костадин Ангелов или шефа на щаба генерал Мутафчийски.

100 лв. кеш и още 900 лв. под формата на ваучери за заведения за първия човек, който ни изпрати доказателствен материал, че министърът на здравеопазването Костадин Ангелов или началникът на „нощ“ генерал Мутафчийски нарушават собствените си заповеди и посещават ресторанти или друг тип заведения.

Повод за това наше действие са сигналите, които сдружението получихме, че въпросните хора посещават заведения, които според тях са най-опасни за разпространението на вируса и вече четвърти месец не работят. Оказва се, че най-вероятно, това не пречи на отговорните за издаването на дискриминационни забрани лица да нарушават собствените си заповеди.

Смятаме, че именно те би следвало да дават пример на всички останали, а не обратното. Напомняме, че ресторантите към хотелите не попадат към забраната за работа, но дори и това не би следвало да бъде оправдание за тях, ако все пак слуховете излязат верни. Напомняме също, че утре е 14-и февруари и силно се надяваме, че с това наше действие ще развалим евентуалните техни планове за празнуване.

Ще напомним и още нещо! Преди точно 10 дни, на 03.02., изпратихме покана към министър Ангелов за публичен дебат, на която до ден днешен той не ни отговори по никакъв начин, а се скри като ….. човек, който няма аргументи, с които да се изправи срещу нас! Това ние го знаем много добре, но искахме и цялата общественост да го чуе и види в национален ефир. Отговор не последва!

Важно: за доказателствен материал ще се считат единствено снимки или клипове, на които присъства министърът на здравеопазването Костадин Ангелов или генерал Мутафчийски, в ресторант или друг тип заведение, на които ясно се вижда, че датата на въпросния материал е от началото на забраната за работа на заведенията!

Втора награда: 100 лв. кеш и 400 лв. под формата на ваучери за доказателствени материали с участието на доцент Кунчев, професор Балтов или професор Кантарджиев.

Всички снимки или клипове трябва да бъдат изпратени на нашия имейл: [email protected]

Първият, изпратил доказателство за нарушение на забраната, автоматично печели обявената награда“.