Камелия с първа роля в киното

камелия 2

Фолкпевицата Камелия никак не си губи времето и по време на тази страшна пандемия, която спря света и толкова много хора останаха без работа, чаровната изпълнителка се похвали с първа роля в киното, пише Блиц.

Сексапилната блондинка тихомълком е участвала в снимачния процес на нов хитов български сериал, който съвсем скоро ще се завърти по кината. А екранни партньори на изпълнителката на хита „Името ти“ ще бъдат Михаил Билалов, Димитър Рачков, Лилия Маравиля, Герасим Геориев – Геро, Филип Аврамов и т.н.

Камелия сподели трейлъра на филма, в който я виждаме с черна коса. По всичко личи, че и във филма ще бъде певица, но изпълняваща рок парчета.

Филмът се казва „Голата истина за група Жигули“. Това е вторият пълнометражен филм в режисьорската кариера на Виктор Божинов, чийто първи проект, „Възвишение“, стана най-гледаното българско заглавие за последните 10 години у нас.

Сниман основно в Бургас, филмът разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) е започнал работа в попфолк индустрията, а всеки от останалите членове на „Жигули“ е поел по собствен професионален път, нямащ нищо общо с музиката.

Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Фори, ръководен от лични мотиви, се нагърбва със сложната задача да изглади всички недоразумения и да поведе „Жигули“ отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество интригуващи комични обрати