Тежки дни за Шеф Манчев! Искат да го изритат от „Черешката на тортата“, бил несправедлив

Шеф Манчев

Шеф Манчев преживява истински кошмари в кухнята в буквалния смисъл на думата и то не заради друго, а заради собственото си поведение, което на моменти явно е по-чепато от допустимото.

„Черешката на тортата“ има многомилионна аудитория, а след всяко негово издание в социалните мрежи ври и кипи от коментари. Разбира се, голяма част от тях са свързани с топ готвача, който на моменти приличал повече на дърта свекърва, дивят се зрители.

„Този Манчев дали само в предаването е дразнител или си е просто такъв? Като злобяса към някой, който не заслужава… не е справедливо“, гласи един от коментарите на гневни зрители в мрежата, но като него има стотици.

Особено възмутени се оказа феновете на шоуто в изданието от миналата седмица, в което участва актьорът Димо Алексиев, когото шеф Манчев не спря да критикува през цялото време. Упреците му бяха, че не е готвил сам, а е получавал помощ. „Не съм забравила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви й готвач, но получи плакет“, подхвърли зрителка, която очевидно редовно следи шоуто, пише „Уикенд“.

Други пък се ядосаха на думите му, че в салатата от зеле и моркови не се слага целина. Оказа се, че много българи обичат тази салата точно с целина.