Зуека разкри къде е Рачков

Димитър Рачков Мария

Новият звезден сезон на „Като две капки вода“ скоро започва и водещият Васил Василев – Зуека е убеден, че зрителите ще станат свидетели на най-страхотното шоу до този момент. Разбира се, любопитно е къде ще бъде колегата му Рачков по това време.

В скорошно тв интервю в Нова тв Зуека издаде голямата тайна. „Отдавна говорим с Маги за този „All Stars“ сезон, защото е много особен. Все пак всички са гледали тези участници и знаят какво могат, а тези, които са избрани сега, могат всичко. Смятам, че това ще е най-силният сезон, защото тези момчета и момичета наистина могат да правят каквото си поискат“, категоричен е Зуека, цитиран от show.blitz.bg

Колкото до добрия му приятели и колега Димитър Рачков, за когото се говори активно в последните седмици, Зуека отвърна така:

„Няма как да скрием Рачков. Както Маги вече каза, той просто си почива. Обади ми се около Нова година и му казах, че в София с телефон в ръка не е почивка. След това се чухме и той ми каза, че е решил да отдъхне някъде в Индия. Почива си човека, нека да е жив и здрав. Казах му, че същото може да го постигне в манастир в България, но той не ми повярва. Предупредих го само да внимава да не завие към Пакистан“.

Василев няма търпение и отново да работи с Герасим Георгиев. „С Геро сме много добра двойка, на сцената сме много добри партньори един към друг и много се уважаваме. В крайна сметка знаем какво правим. Смятам, че новите „Капки“ ще са най-добрите до сега“, убеден е Зуека.