Наум Шопов размаза Джулиана Гани

наум шопов0

Наум Шопов не издържа и даде публичен коментар за скандала, който заформиха помежду си Сами Хоссни и Джулиана Гани и Илиян Найденов, пише show.blitz.bg.

Чаровният актьор, който от години поддържа форма с потене във фитнес залата, захапа здраво Джулиана Гани и я накара да съжалява, че изобщо е влязла в спора заради мъжа си.

„Само така, братле!“, написа в социалните мрежи звездата от „Откраднат живот“ в защита на Сами Хоссни, който за пореден път обясни на последователите си, че трябва много да внимават на кого се доверяват. И не трябва да слушат разни инфлуенсъри, които продават „чай за разстройство“.

„Чай, пристягащи колани за корем… бързите начини са само по клавиатурата“, добавя още Шопов.

Припомняме, че големия скандал между Сами Хоссни и Джулиана Гани избухна, след като фитнес инструкторът пусна клип, в който опровергава твърдения на Гани за рекламиран от нея продукт.

„Вашето тяло е снабдено с всичко, от което се нуждае (работещ черен дроб, бъбреци, кожа и т.н.), за да „детоксикира“ ежедневно. Скъпите продукти, сокове и хапчета не правят нищо друго, освен силно да ограничават калориите (така че бързо отслабвате), и обикновено съдържат слабителни съставки (заради които в крайна сметка експлодирате световно рекордно количество диария). Тези детоксикации и почиствания и хапчета и нулирания не са здравословни, както твърдят“, закова в социалните мрежи Хоссни.