Страшен екшън в квартал „Бояна“

Полиция

Барикада в хотел в столичния квартал „Бояна“. Присъстващи на голямо коронапарти се скриха в помещение на хотела и не допуснаха екипите на РЗИ да извършат проверка. Зрелищният екшън се е разиграл снощи.

При направената проверка е установено, че там има много празнуващи. Част от тях се заключиха, а другите се опитаха да избягат  от служителите на МВР през различни изходи на сградата, информира БНР.

В съботната нощ са проверени и още няколко места. Резултатът –  няколко полицейски разпореждания и актове.

А днес полицаи и служители от здравната инспекция продължават с проверките за спазване на противоепидемичните мерки във фитнес зали, търговски центрове, заведения за хранене и магазини.

Подобни проверки вече станаха традиция. Много често при тях биват установявани нарушители. Основно в ресторанти към хотели.

Десетки актове за нарушения на противоепидемичните мерки издадоха от Столичната полиция и РЗИ-София в петък и събота както на юридически лица, така и на граждани. Акт получи и кметът на район „Кремиковци“ заради струпване на хора, неспазване на дистанция и неносене на маски по време на организиран празник.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории