Кали взриви мрежата с думи за ген. Мутафчийски

Кали

Фолкпевицата Кали също се включи в хора на коментиращите мерките срещу коронавируса и действията на щаба и здравния министър за справяне с пандемията с коронавируса.

Певицата, която обича да философства, реши да коментира темата със затворените заведения. Тя, също като другите ѝ колеги, не е имала участия от дълго време, но не го приема с лоша нагласа.

„За мен трябва да направим каквото правят в Европа. Там всичко е затворено“, коментира тя в скорошно интервю и не пропусна да изрази възмущение, че в България мерките не се спазват.

„Още виждам как някои хора си крият лицето с шалове, шлемове, въпреки че има нова заповед. Има и хора, които дори не вярват в COVID-19“,  казва още певицата.

„И аз имам кредити. Но съм заделила пари за черни дни. Подготвена съм за всичко. Факт е, че в моята сфера се получават добри пари. Затова не мисля, че трябва да се оплакваме постоянно“, добави още поп фолк певицата.

 

„И аз като съм била по-млада, харчех на поразия. Колкото имах, толкова давах“. Но един момент. После нещата се променят. „Създаваш семейство, имаш деца. И започваш да разсъждаваш по различен начин“, продължава размислите си изпълнителнката на култовата песен „4-4-2“.

Не подмина и ситуацията със заведенията и гневните ресторантьори, които заплашват да отворят въпреки забраната.

„Не разбираме от дума. Евала правя на генерал Мутафчийски и на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов“, заяви Кали