В „Левски – Г“ на нож със Слави Трифонов, гонят го

слави трифонов

Шоуменът и собственик на „7/8 ТВ“ си навлече гнева на жителите на квартал „Левски – Г“, където са студиата на медията му. Те са започнали подписка с искане телевизията да бъде преместена на друго място. Според тях Дългия умишлено уронва престижа на квартала.

„Всеки гост започва участието си с подигравка към квартал „Левски-Г“. Знаете ли, че това вреди на всеки един от нас – заедно и поотделно? Публичната телевизионна подигравка с квартала намалява цените на нашите имоти. Лишава ни от инвестиции на фирми. Отблъсква други хора към квартала. Създава ни лош, персонален имидж, защото ти си човек, който живее в скапания „Левски-Г“, казват живущите в квартала.

Бойка Трифонова призова съкварталците си да изгонят екипа му от настоящата сграда, в която се помещава „7/8 ТВ“. Обитателите на квартала недоволстват срещу конкурса „Мис Левски-Г”. Според тях той е подигравателен и ироничен.

Те правят сравнение с предаването „На кафе“, което се снима в Нови Хан. „Досега нито водещата Гала, нито някой от панелистите е изтъквал този факт със сърказъм и дебелашки хумор“, казват жителите на „Левски – Г“. Напротив, покрай преместването на тв екипа селото нашумяло и цените на имотите за няколко години се вдигнали почти двойно, пише „Уикенд“.

Според изданието само месец след настаняването на телевизията на Слави в квартала в края на 2019 г., местните хора започнали да недоволстват. Оказва се, че екипът, който работи за „7/8 ТВ”, нарушава правилата и въпреки това се държи доста нагло.

„Хората на Слави паркират навсякъде – улици, тротоари, градинки, а днес, след като не можа да си намери паркомясто, един тръгна с мръсна газ и щеше да блъсне една жена“, оплакваше се в социалните мрежи очевидка. Местните жители се дразнели, че едрогабаритните джипове на екипа били паркирани на места за инвалиди, запушвали страничните паркоместа на блока, в който е телевизията.

Само ден, след като местните обитатели на „Левски-Г” започнаха да се жалват в социалните мрежи, че няма да оставят нещата така, от екипа на шоуто се свързали с най-яростната защитничка на квартала – психотерапевтът Бойка Трифонова и й предложили да гостува, за да защити името на квартала и да изтъкне предимствата му. Епизодът с нейното участие щял да бъде заснет след около две седмици.

Снимка: Булфото