Певец се изгаври жестоко с Алекс и Дани Петканови

Даниел Петканов Алекс Богданска

Семейството на Даниел и Александра Петканови отново станаха за смях пред всички потребители на интернет. Откакто в канала им се появи видеото, в което те обясняват за своите битовизми и обсъждат темата за развод, се появиха много вицове и подигравки, свързани с тях.

Крайната амбиция да увеличат на всяка цена последователите си в социалните мрежи май ще изиграе на Александра и Даниел доста солена шега и ще ги удари там, където най ще ги заболи – по самочувствието, пише Блиц.

Наскоро в тв интервю Лъчо от „СкандаУ“ се изгаври жестоко със звездната двойка, заявявайки, че е много скаран с дуетната си половинка Тото, а причината е… апартамент, какъвто и Алекс Петканова иска да има на свое име.

„Не знам дали е за хубаво или лошо, но този път жълтите медии познаха. Скарахме сме с Тото. Той си взе апартамент на негово име. Каза, че изкарва повече пари от мене и си купи апартамент“, заяви Лъчо, който бе подкрепен и от жена си Рали, която също обяви, че иска апартамент, но е готова да го препише на детето – както в крайна сметка постъпи и Алекс в спора с мъжа й Дани.

Сега феновете на „СкандаУ“ очакват и някоя осмиваща изпълненията на инфлуенсърите песен, но дали обмислят нещо подобно, тепърва ще разберем.