Най-богатата българка засенчи Бойко в Банкя! Вдигна огромна къща, но всички й се смеят

7 Dni Sofia02.02.2021
петя славова

Тя е властелинът на квартала на премиера и има най-голямата къща!

Луксозният палат на най-богатата българка Петя Славова се простира върху площ от 2000 дка насред 20 дка парк и то насред Банкя, близо до къщата на премиера Борисов.

Ако сараят на Путин в Гелендик има 16 апартамента, то българската банкерка разполага с 6 различни покои. Става въпрос за спални, към всяка от които вървят гардеробна стая и отделна баня. Те са разположени на втория етаж на хасиендата.

На първия има три салона, трапезария и кухня. Въпреки че идеята е била да бъде наложен италиански стил, сервизите на родената в село Дъбово, Казанлъшко, работничка в общественото хранене във Варна, която генерал Любен Гоцев препоръчва и тя става банкерка, са от възможно най-скъпата френска фирма за стил Hermes.

Тя се е опитала да претвори в родната на премиера Банкя част от настроението на италианското градче Стреза на Лаго Маджоре, където също има къща.

Заради нея обаче други богати българки се майтапят, че наистина е странно да купиш скъп имот без гледка на място, където панорамата е всичко и тя прави недвижимостите там ценни. Картината наистина е впечатляваща: короната от остри планински върхове, която Алпите образуват около сребристите води на красивото езеро, а вътре в него, като на поднос – по определението на Румен Михайлов – са разположени три острова с техните дворци и приказни градини.

 

Вместо това, къщата на Славова е навряна в теснота между други и е лишена от всякаква панорама, далеч е и от романтичните хълмове, където живееше Ферре и от променадата на крайбрежната с изисканите хотели и богаташките дворци.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории