Протестърът Лупи, който затри „Кремиковци“ и ЦСКА, издига Румен Радев за втори мандат

александър томов, лупи

Движение „ЗАЕДНО за промяна” инициира подписка за издигането на Румен Радев за втори мандат за президент на Република България. Великото събитие започва всеки момент в пресцентъра на БТА в София.

Зад „ЗАЕДНО за промяна” стои добре познато лице Александър Томов – Лупи.

Обвиняван за краха на легендарния футболен отбор ЦСКА и за фалита на металургичния гигант „Кремиковци”, Александър Томов от миналата година е протестър.

Бившият политик излезе на площада през лятото в битката си за по-добър живот и светло бъдеще. Лупи призова за революция и застана явно за Румен Радев.

„Ако Борисов си подаде оставката, корупцията ще спадне, а има шанс и да изчезне. Ако Борисов не е на власт, изборите за нов парламент ще бъдат честни. Ако Борисов не е на власт, няма да го има пренебрежението в Европа и по света към България“, обяви Томов в летните месеци.

„Ходя на протести, защото приемам, че е позорно по-опитните българи да си стоят вкъщи, а младите да носят сами тежестта на бунта и че е погрешно съвременните български поколения да бъдат разделяни и противопоставяни!“, обоснова се той.