Сринаха със земята Бабикян и сина му, дето ще стават депутати: Гняз слузеста, храчки долни

хаго бабикян

Скандалният политолог Стойчо Стойчев отново се хвърли в бурен екшън, този път не с шефката на Курило Цветеслава Гълъбова, а срещу сина „отровния“ вдъхновител на протестите срещу властта Арман Бабикян – Хаго Дебелия.

Доцентът побесня, че синчето на бащата на фалшивите новини само е почнало да ръси такива –  пусна цяла фото сесия снимки, озаглавена „Средния пръст на властта”, барабар с фалшификата за „нецензурния“ жест на Валери Симеонов към протестиращите пред МС ресторантьори.

Бабикян, който се гласи да стане депутат, заедно с баща си, пусна в социалните мрежи 4 снимки с неприличния жест – на Красимир Каракачанов, Емил Кошлуков, фалшивия на Симеонов и на Стойчев.

Фотото, запечатало доцента в любимия му джип е достоверно – още при първия локдаун в епидемията, той опита да премине през множеството на протестиращите, блокирали центъра на София. Тогава, побеснял, че му се нарушават правата на свободно придвижване, политологът наистина потказа среден пръст на обградилите го бунтари и си навлече гнева на маса народ.

Ето и бруталният на Стойчев пост, с който буквално помете оялия се покрай протестите арменец, както и баща му:

„Радев се дърли с Бойко, ГЕРБ оплюва Корнелия, тя се стряска на Гергов и Станишев; ДБ налита на ДПС, то пък сиктирдосва ОП, Слави и Марешки се репчат на всички, Коста на всички без двама-трима: всеки си е харесал някой от неговия аршин за враг и си пръска панаира.

Само едно патетично лице, бившо в много работи и псевдополитическото нищо около него, всмукало още бивши и такива дето са станали бивши без да са били нявга настоящи, но посребрено от мустакати и голобради магнати – иностранни меценати, се занимава обсесивно с моята персона, все едно съм най-голямата пречка пред превъплъщението му от пихтиеста маса провалени фигуранти в полип от паразитиращи окупанти.

Имитиращи продукти и откровени посмешища, окарикатурени и натрапени като преносители на някаква бутафорна експертиза, от сайтове и кабеларки, къстовища и среднощни сокаци, секретират кайлъшка слуз, климактериална гняс и дефектнотоков запъртък в гастроезофагеален рефлукс да ме охрачат със септичния си ликвур.

Като си калпав футболист, виновен ти е съдията, но да кълнеш коментатора, давейки се в собствените си злостни лиги приляга повече на мицел, а не по-сложен организъм. Но много скоро ще се намери адекватен биоцид за тази стафилококова инфекция и айде в колектора при Кубратово.“

Мнозина поздравиха доцента за скандалния пост, но някои подметнаха, че доцентът пак е влязъл в остър конфликт, който може отново да му докара куп неприятности.

При бурния сблъсък с психиатърката Цветеслава Гълъбова, чиято оставка поиска при един от среднощните протести през август миналата година, директно пред болницата, политологът бе докладван от докторката в Софийския университет, с молба към ректора да бъде санкциониран и дори отстранен от преподавателска дейност. Гълъбова бе се заканила дори да съди своенравния преподавател.