Вестоносец: Цветан Цветанов и 50 от „републиканците“ му пияни на партиен банкет?

цветан цветанов

Тежък гуляй организира републиканецът на Републиката Цветан Цветанов в нощта неделя срещу понеделник в Златоград. На чалга банкета в тузарска родопска кръчма имало над 50 човека – всичките членове на „Републиканци за България“.

По информация на сайта „Вестоносец“, бившят МВР шеф се напил до несвяст и цяла вечер повтарял: „Аз държа Родопите“, „Аз ще бъда човекът, опраскал Бойко Борисов“. Цв. Цв. вилнял цяла нощ под ритмите циганската музика и газил най-нагло противоепидемичните мерки.

На тийм билдинга не имало нито един човек с маска, като лидерът дори е принудил сервитьорките и барманите да махнат своите, твърдейки, че опасност няма. В помещението е било толкова натъпкано, че дори и игла не е могла да падне. По непотвърдена информация бившия втори в ГЕРБ използвал абсолютно всички свои лостове, за да прикрие гуляя, който е в абсолютен разрез с правилата. Дори стигнал до заплахи към директора на ОДМВР и здравните власти.

Месеци наред политически анализатори и филолози у нас си блъскаха главите в опит да разберат какво точно означава репликата на Цветанов: „Постигнахме 85% хоризонтално покритие на структурите“.

И ако довчера повечето експерти смятаха, че това е поредния плод на хаотичната мисъл на любителя на луксозни апартаменти – то информацията от тази нощ хвърли нова светлина върху бисера „ала Божинката“. Оказа се, че с „хоризонтално“ авторът визира телесното положение, в което е оставил всичките си структури след задължителните купони, които той и мултимилионерът Павел Вълнев организирали в цялата страна за „сплотяване на колектива“.

До този момент обаче шумните гуляи били ловко прикривани по ченгеджийски. Под сурдинка се говори, че нямало вече област в цялата страна, която да не се е разтресла от звуците на Веселин Маринов. Бдителен наш читател обаче, загрижен за епидемиологичната обстановка в България, е успял да се промъкне някак на поредната вакханалия – този път в тузарска кръчма в Златоград. В писмото, което получихме, читателят ни разкрива, че на купона е имало над 50 души, певици и чалга оркестър.

„Нямах представа, че Цветанов ще идва в нашата община, докато не го видях вчера сутринта в лобито на един малък частен хотел. Поинтересувах се какво прави тук и разбрах, че щял да има събрание със своята златоградска структура. Дочух, че вечерта щяло да има и сплотяване на редиците в една от най-баровските кръчми тук. Първоначално не повярвах, все пак нито заведението трябва да работи, нито може толкова голяма група от хора да се събират на толкова малко пространство. От любопитство реших да проверя и слухът се оказа истина – банкет имаше. Макар и да не възлагах големи надежди, все пак опитах да вляза. Казах на охраната, че съм от републиканците и той ме пусна. Преди началото Цветанов елегантно намекна, че случващото се тук не е напълно според правилата, но пък те така или иначе били много нелогични и показвали управленската немощ на Бойко Борисов. Изрично предупреди никакви снимки, клипове, тагове и т.н. И наистина цяла нощ въртеше главата и следеше снима ли някой. Едва като се напи свали леко гарда. Тогава и аз успях да направя една снимка. Оставям настрана грозното поведение на политика, пиян до козирката. Но какъв пример се дава на хората, когато човек с такъв ранг гази безпардонно мерките? Просто съм потресен“, пише читател.