Женска драма: Алекс Сърчаджиева и Ралица Паскалева са готови да се избият

7 Dni Sofia25.01.2021
Ралица Паскалева Откраднат Живот (15)

Нова телевизия успя да скара Алекс Сърчаджиева с колежката й Ралица Паскалева. Жената на Теодор Салпаров е бясна, след като миналата седмица зрители я заляха със съсипваща критика като водеща на риалитито „Игри на волята”. Те поискаха на мястото й да се върне Сашка. Вдовицата на Иван Ласкин пък преди няколко седмици прие роля в сериала „Откраднат живот”.

Там Ралица бе сред основните актьори в продължение на години, но към момента вече не я искат на снимачната площадка. Вълна от зрителско недоволство се изля срещу Ралица Паскалева, след като миналата седмица актрисата даде интервю в предаването „На кафе” в качеството си на водеща на „Игри на волята”. Оказва се, че дори и след като изнесе цял сезон в тази роля, феновете на шоуто все още не могат да приемат присъствието й на екрана.

Те продължават да настояват на мястото й да се върне Алекс Сърчаджиева, която бе лице на първото издание на риалитито. „Харесвам Ралица като актриса, но като водеща не става. Алекс е прекрасна! Толкова е лъчезарна и зареждаща!” – в този стил звучаха възпитаните коментари по адрес на Паскалева. По-резките директно обявяваха, че тя не става за водеща, изглежда злобна и дразни с назидателния тон, който поддържа в ефир. Още по-критични се оказаха отзивите за представянето в шоуто на нейния колега Димо Алексиев.

Много зрители обявиха, че според тях той не става не само за водещ, но и за актьор. Всички тези коментари бяха направени на фейсбук страницата, на която бе публикувано интервюто. Според слуховете, Ралица Паскалева е била шокирана да види подобна зрителска реакция. Първоначално тя решила, че това може да са платени коментари, но след това си дала сметка, че Алекс Сърчаджиева няма пари, с които да плаща на поръчкови потребители на социалните мрежи. Звездата с мъка осъзнала, че публиката просто не я харесва като водеща.

Единственото, което можела да направи, е да поиска от Нова телевизия да изтрие негативните коментари. Но обидата и раздразнението й по отношение на Сърчаджиева остават. Жената на Теодор Салпаров има зъб на колежката си и заради ролята, която й дадоха в новия, единайсети сезон на сериала „Откраднат живот”.

Именно тази продукция превърна Ралица в звезда, но актрисата я напусна преди около година, защото смяташе за заминава за чужбина заедно със своя любим. Коронавирусът обаче спъна тези планове и се наложи двойката да остане в България. Според слуховете, след като станало ясно, че няма как да замине, Паскалева опитала да се върне в сериала, но там вече нямало място за нея. За сметка на това бил измислен нов персонаж в историята специално за да вземат на работа Алекс. От своя страна Сърчаджиева била обидена на Ралица, че е приела офертата да я измести от „Игри на волята”.

Бившата водеща била на мнение, че подобни предложения трябва да се отказват от морални съображения. За амбицията на Паскалева обаче подобни норми не важат, пише „Уикенд“. Още когато обяви публично, че вече не работи в риалитито, дъщерята на Пепа Николова не скри своята обида от начина, по който е била отстранена. „Може би някой някъде не ме харесва, аз нямам отговор, не ми беше обяснено. Но мисля, че заслужавах адекватно обяснение, например: „Стара си, грозна си, не ставаш!” Поне това…”, сподели миналото лято Алекс.

Едва преди дни продуцентът Радослав Тушев потвърди за грозното отношение към бившата водеща, преда да я изритат от работа.