„Социологическата грешка“ Цветанов дразни Бойко: Взимам 400 000 гласа, ще управлявам с ДеБъ

Цветан Цветанов (2)

Оцеляването на ГЕРБ, респективно на премиера – искам да направя едно разграничение от честните членове и симпатизант – е функция на ДПС, така Цветан Цветанов за пореден път се опита да предизвика Бойко Борисов да го приеме насериозно.

„Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС. Не разбирам защо мълчат Дариткова, Караянчева, те са ме молили да противодействам на тези смени, които премиерът прави по искане на Мустафа Карадайъ“, заключи Цветанов.

На въпрос дали част от контактите с ДПС са минавали през него Цветанов отговори, че е имало срещи с хора от ДПС, но това са били срещи само в министерството. Цветанов се опита да откаже, че се е срещал с Делян Пеевски на рождения ден на депутата от ДПС на 26 срещу 27 юли 2012 г.  Водещата Мария Цънцарова го притисна с цитиране на документ, че в регистъра на МВР съществува написана такава среща, на което Цветанов отговори с мрънкане.

„Доколкото имам информация, листите се редят от Владислав Горанов – той определя водачите на листите, а Харизанов определя кандидатите от т.н. гражданска квота“, каза още наританият от ГЕРБ политик със затихващи функции.

„Личната ми прогноза е, че ще имаме 350-400 000 гласа. Във властта повече с Борисов не може да ни видите – ние сме за съдебна реформа, електронно управление. Към настоящия момент чисто идеологически не виждам припокриване с ценностите на Мая Манолова. Имаме припокриване с целите на Демократична България, трябва да се противопоставяме на руското влияние, виждате „Турски поток““, завърши Цветан Цветанов, който явно не чете социолозите, за които партията му е социологическа грешка с под 20 000 души подкрепа.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории