Човек на Мая Манолова срина Корнелия: За нея Априлското въстание е вътрешен Османски проблем

Арман Бабикян, Мая Манолова

Войната вляво май вече е очевидна!

Най-новият коалиционен партньор на бившата „червена бабичка“ Мая Манолова направи на нищо лидерът на БСП Корнелия Нинова. Агресията му е, заради позицията на „Позитано 20“, че случващото се в Русия с дисидента Навални си е частен държавен проблем.

Интересното е, че бащата на фалшивите новини не казва нищо за липсата на каквато и да е позиция на Румен Радев, когото обслужва като пиар.

Ето терзанията на Арман Бабикян:

Навални бил вътрешен проблем на Русия! Тази позиция на Корнелия Нинова показва, че партията не е мръднала на милиметър от времето, когато се оказа, че “ няма достатъчно информация“ за военния пуч в Москва срещу Горбачов.

Наличието на диктаторски режим в една ядрена сила, никога не е вътрешен проблем!

Така наречената любов към Русия не е любов към Путин, а любов към руския народ. Иначе се оказва, че на България ще и харесват само Борисов, а не Боянската църква и шопската салата.

Сега за миг си представете, че Мартин Лутър Кинг е вътрешен проблем на САЩ, Гешев е проблем на България, Брекзит на Великобритания и никой не се интересува?! Ще се окаже, че Априлското въстание е вътрешен проблем на Османската империя?? Добре дошли в 21 век!