Приятел на разстреляни гангстери и бивш соц-лидер брани Радев: Трябва да иска втори мандат

александър маринов

„Логично е президентът Румен Радев да се кандидатира за втори мандат и смятам, че ще го направи. Той доказа, че в България политика може да се прави по друг начин“, заяви пред БНР Александър Маринов от Стратегическия съвет към президента.

Маринов, бивш лидер на БКП-София, е известен и като доносник на Държавна сигурност, а така също и близък приятел на разстреляните гангстери Илия Павлов и Васил Илиев.

Любителят на хазарта Маринов подчерта, че държавният глава е имал добри 4 години и посочи, че той има висока подкрепа от гражданите.

Във връзка с представения преди дни Стратегически документ и предложението за нов модел на управление проф. Маринов коментира, че това е план и вече са работи по редица стъпки, които визират конкретни стъпки за преодоляване на констатираните „недъзи“.

Той коментира, че на политическия терен в България не се вижда „играч“, който би могъл да промени начина, по който функционира държавата.

Маринов заяви, че по темата за ареста на руския опозиционер Алексей Навални не са излезли с коментар и други президенти на европейски държави: „Това е въпрос на преценка. И самата реакция на българското правителство е особена – през социалните мрежи, официална институционална реакция няма. … Съгласен съм с президента, че премиерът и управляващите трябва да се изкажат по проблемите, които засягат българското общество, а те са доста сродни на това, което се случва в Русия“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории