Само в 7DniSofia.bg

Ти да видиш! Дясната ръка на Бойко знае кой може да бие ГЕРБ на изборите

7 Dni Sofia23.01.2021
Герб (2)

„Нашето желание е да организираме честни избори. Трябва да бъдем много внимателни по отношение на изборната технология, за да не я превърнем в тема на кампанията. Ако я превърнем в тема на кампанията, няма да можем да говорим за това какво ще правим след кампанията, а и ще загубим доверието на обществото в изборния процес“.

Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той обясни какви са предизвикателствата пред т. нар. изчистване на списъците от „мъртви души“.

„В някои случаи е дори невъзможно. В повечето случаи това са хора, които живеят в чужбина, но са запазили регистрацията си и в България“, отбеляза народният представител.

„Ние постоянно сме в битка със себе си да преодоляваме вътрешните си грешки. Ако някой може да бие ГЕРБ на изборите, това е самият ГЕРБ. Аз съм на мнение, че избори не се печелят, а се губят, затова трябва да направим нещо съществено, за да надскочим другите. Не сме в политиката, за да гледаме сеир. Готвим се да отговорим на предизвикателствата на  кризата, за да можем, ако българският народ ни възложи доверие да съставим правителство, да можем да реагираме възможно най-бързо. За нас не е проблем да бъдем в опозиция“, каза още Тома Биков.