Само в 7DniSofia.bg

Е, не! Кланът Халваджиян вкарва Къци и в „Капките“, всичко е по… партийна линия

къци вапцаров

И този сезон телевизионният ефир няма да се размине без присъствието на Къци Вапцаров. Кацамун е поредния участник, чието име изниква в списъка за предстоящия 9-ти сезон на имитаторското шоу „Като две капки вода“.

Той обаче ще е единствен там по… партийна линия.

7DniSofiа.bg разбра, че Вапцаров е влязъл под кожата на сина Бебо Халваджиян по протестърска линия. Затова последният лобирал пред баща си за Кацамун преди старта на всеки фамилен проект.

Малкият Халваджиян дори уреди през друг арменец – бащата на фалшивите новини Арман Бабикян, Къци за лице на летно-есенните протести. Там посмешището от „Биг Брадър“ се пенявеше по адрес на управляващите, обвинявайки ги, че му пречели да се развива!?

Дали го е правил за пари или наистина вярва, че Бойко Борисов му пречи да е новия Копола, не се знае. Но е факт друго – фамилия Халваджиян, която някога яко разкешваше, благодарение на Борисов, сега използва фамилните си продукции, за да подкрепя Триото и Мая Манолова.

В последната такава – „Маскираният певец“, във всеки епизод на шоуто имаше уж случайни, но видимо добре отрепетирани моменти на атаки към Борисов или поне в подкрепа на палаткаджийте, пречещи на софиянци да се движат спокойно в града си.