Тъпо, Цецо! Да плаща помакът до теб в Щатите, за да се правиш в София на човек на ЦРУ

павел вълнев, цветан цветанов

Не може да се отрече, че Цветан Цветанов е много напорист съвременен политик, но характера му го погубва и е на път да го превърне най-скоро в политически труп

Няма да натякваме историите за апартаментите и най-вече за „черешката на тортата“ – апартамента с асансьора спиращ в хола.

Най – лошата шега, която ще му изиграе номер на предстоящите избори е нискобюджетното му театрално представление пред „републиканците му“ за контактите му с Америка.

Нима се надваше, че ние в България пасем трева и няма да разберем, че помакът до Цецо – Павел Вълнев е платил на 09 декември миналата година, съвсем умишлено и преднамерено 300 хил.щатски долара на известна лобистка американска фирма в продължение на шест месеца (точно периода на парламентарните избори), т.е. до 09 юни 2021г. да му уговарят срещи в САЩ с конгресмени, сенатори и други от администрацията на Вашингтон само и само да се потвърди добре измислената легенда, че ЦВЕТАНОВ Е ЧОВЕК НА САЩ.

Е да де, но ние разбрахме!

И не ни хареса!

Не ни харесва, че отново някой, пък дори и Цветанов, ни въвежда в заблуждение и ни мисли за глупаци с една единствена цел – да се намести на топло и уютно в Народното събрание и отново да влезе в любимите си схеми от които да продължи да си купува още по – големи, луксозни и скъпи, с по няколко асансьора апартаменти (не можахме да се сдържим и да не проявим ирония, но всичко си има някаква граница).

На много места и без това изкуствено надутите му организации вече дават задна и много от „симпатизантите му“ пълнят залите само ако им платят (но те са от типа хора, които вече са решили за кого да гласуват).

И избора им не е за Цветанов!

И в Севроизтока се засили още през септември, но удари на камък! По точно СЕ БЛЪСНА В СТОМАНОБЕТОННА СТЕНА!

Успя да излъже по няколко човека в по – големите градове, които обаче, според запознати НЕ РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА И ОЩЕ ПО – ЛОШОТО Е, ЧЕ НЯМАТ НИКАКВИ ОРАНИЗАЦИОННИ ВЪЗМОЖНОСТИ!

Направи ги за „цвят“ както се казва.

Истината е, че голямата надежда на Цветанов беше МЕЧТАТА МУ, че с Румен Радев и сие ще успеят да свалят Борисов и всички от ГЕРБ ще изприпкат при него, но удари ГРЕДА.

Борисов си е Борисов!

И при последното днешно пручване на Галъп извежда ГЕРБ на първо място. Дори увеличава разликата.

Така е.

Някой политици имат харизма и разбират народа!

Докато други избледняват бавно и систематично, оплетени в собствените си „политически мрежи“ в България и лъжи от зад океана!

********************************************************************

P.S. Хубавото е, че ако не влезе в НС през април (което няма да се случи), ще има още два месеца да се снима в Америка.

Ако пък Вълнев продължи да плаща по 300 хил. долара на всеки 6 месеца, Цветанов може да си джитка из кулоарите на Капитолия и да си публкува колкото си иска снимки във Фейса.

Автор: „Provaton“