Трите руски партии у нас – АБВ, „Атака“ и „Възраждане“ заедно на избори! Волен се видя с Р.Петков

Волен Сидеров (1)

„Същинският прусак и основател на Райха” Ото фон Бисмарк казва, че политиката е изкуство на възможното. У нас обаче се оказа, че е изкуство и на невъзможното – непримиримите доскоро врагове Волен Сидеров и Румен Петков стягат обща коалиция, разкрива ексклузивно Lupa.bg, позовавайки се на свой човек в обкръжението на лидера на „Атака”.

Преди часове се е състояла поредната среща между бившия вътрешен министър, който години наред бе мишена №1 на партийния в. „Атака”, прокарал нелицеприятния му прякор Румен Глъвътъ. Лидерът на АБВ бе обвиняван във всички възможни грехове, дори се споменаваше като виновник за спонтанен аборт на бившата съпруга на Волен – Капка Георгиева заради системния тормоз над атакистите.

Всичко това вече е в миналото, след като Петков и Сидеров стягат коалиция за предстоящите парламентарни избори Засега е ясно, че екс кметът на Плавен се ангажирал да намери финансиране за кампанията. Според непотвърдени данни в коалицията може да има и трети участник, като се споменава партия „Възраждане” на Костадин Костадинов – Костя Копейкин, ако не бъде закрита.