Само в 7DniSofia.bg

ПИК съди МаяМа за половин милион: Бабите трябва да остаравят до внуците, не на околовръстното!

7 Dni Sofia17.01.2021
Мая Манолова

„ПИК нюз“ – издателите на агенция ПИК, завеждат серия от дела срещу физическото лице Мая Божидарова Манолова – Найденова на обща стойност 500 000 лв. Това съобщиха от ръководството на фирмата в изявление до медиите. Инкриминираният период обхваща нейни медийни изявления и действия от 2019 – 2021 г.

Претенцията е за уронване на доброто име на медията, оклеветяване, нанасяне на материални и морални щети, осуетяване на рекламни договори и бизнес сделки, пропуснати ползи в рамките на стотици хиляди левове. Сумата, която определи съдът, ще бъде дарена на домове за възрастни и умствено изостанали хора, заявяват от медията.

Вижте какво написа по повода собственикът на „ПИК“ Недялко Недялков:

„ПИК нюз“, издател на агенция ПИК, завежда серия от дела срещу физическото лице Мая Божидарова Манолова – Найденова на обща стойност 500 000 лв.
Инкриминираният период обхваща нейни медийни изявления и действия от 2019 – 2021 г.
Претенцията е за уронване на доброто име на медията, оклеветяване, нанасяне на материални и морални щети, осуетяване на рекламни договори и бизнес сделки, пропуснати ползи в рамките на стотици хиляди левове.
Сумата, която определи съдът, ще бъде дарена на домове за възрастни и умствено изостанали хора.
Възрастните хора не трябва да остаряват като Мая Манолова. Трябва да се остарява красиво, достойно, като катедрала, а не като бардак. Мястото на една почтена българска баба не е на Околовръстното или в чакалнята на Васил Божков, а с книжка приказки в ръка край бебешката количка на внуците.
Агенцията ПИК няма повече да позволява на Мая Божидарова Манолова – Найденова да упражнява върху нас неудовлетворения си сексуален комплекс от Бойко Борисов.
Сексуалните страдания на Мая Манолова са проблем на съпруга й Ангел Найденов, не на агенция ПИК.
Време е този пошъл сюжет да излезе от публичността и медиите и да бъде регулиран в съдебна зала. Където ще се извадят всички факти и обстоятелства, прикривани години наред от общественото внимание.
Адвокатите на ПИК в момента систематизират съставомерните деяния на Мая Манолова спрямо медията ни и скоро ще приключат с оформянето на исковите молби. Когато това се случи, исковете ще бъдат публикувани в целостта им.