Една от легендите на ЦСКА Георги Денев сподели положителните си впечатления от начина, по който изглежда любимият му клуб под ръководството на Бруно Акрапович.

Емблематичното крило, автор на някои от важните голове за „армейците“ в европейските клубни турнири, изтъкна и ролята на Гриша Ганчев в развитието и цялостното подобряване на атмосферата на „Армията“ в последните години.

Ето какво каза той пред ТОПСПОРТ:

„Това, което бях прогнозирал преди известно време, вече започва да се сбъдва. Виждаме, че ЦСКА играе все по-уверено във всяка линия от играта, под ръководството на Бруно Акрапович.

Защитата е от изключителна важност. Отборът не допуска голове, като очевидно това е един от акцентите, които поставя треньорът. Много е важно да се наблегне на тази част от играта, особено ако се търси солидност в отбраната в Европа, когато стане дума за международните мачове.

Дисциплината винаги е един от ключовете за развитието и „затягането“ на един отбор. Всичко става по-ясно и всеки знае какво точно и кога трябва да направи. Още в началото Акрапович беше казал, че това ще бъде едно от нещата, на които ще разчита и така и стана.

Али Соу заигра по съвсем различен начин. Още нещо, което бяхме прогнозирали. Той имаше нужда от промяна и най-вече от правилната мотивация. По какъв начин я е постигнал треньорът, не мога да съм сигурен. Но е факт, че Соу е много различен, далеч по-успешен в атака и играе със самочувствие.

Йомов също го подпомага повече, създава му повече пространства и това е отлична новина за Соу, а и за самия отбор. Личи си по головете и резултатите.

Можем да станем шампиони. Крайно време е някой да сложи край на хегемонията на Лудогорец. Мисля си, че е възможно това да стане и този сезон. Няма вече такива първенства, където един отбор е по 8-9 години поредни шампион. Това трябва да се промени и ЦСКА може да донесе тази промяна.

Гриша Ганчев спаси клуба. Дойде в труден момент и пое сериозен ангажимент. Това, което той го направи, никой друг нямаше да го стори. Той е най-големият фен на ЦСКА.

Той си обича клуба и това е много важно. Защото не е като други, които имат ангажимент към отборите си. Истински цесекар е. И съм сигурен, че помага от сърце на всички на „Армията“. Добре е и се надявам те да го оценяват, защото идването му беше най-доброто, което можеше да се случи на ЦСКА“.