Джони Велинов изригна за Гриша Ганчев и вратарите на ЦСКА

7 Dni Sofia15.01.2021
георги велинов

„Винаги вярвам в ЦСКА. Мисля, че тимът е по-добър от Лудогорец. С най-добрите играчи в България. Време е да се развали тази хегемония на Лудогорец. Свикнали сме всяка зима и лято да се говори за привличане на футболисти. Мисля, че в момента няма смисъл от нови. Ако се продаде някой – да. Соу и Антов трябва да бъдат задържани поне до лятото„, заяви за Топспорт легендата на ЦСКА Георги  Велинов.

„Мисля, че имаме много добри вратари – и Бусато, и Евтимов. Много вярвам в Митко. Щом захапе, много трудно ще пусне титулярното място. Евтимов няма слаби места. Трябва му малко игрова подготовка, за да навлезе в българския футбол. Бусато е стабилен вратар. Създава се впечатление, че не е, но в най-важните моменти се отличава с добри намеси“.

„Акрапович разбира от футбол. Видяхме успехите му и с Локомотив (Пловдив). Нормално е да има и слаби мачове. Важно е да се изгради стратегия и да се направи това, което той иска„.

Гриша Ганчев е човекът, който много обича ЦСКА, обича ветераните, обича футбола. Това е най-точният човек, заедно с г-н Инджов. При него нещата малко по-малко започнаха да тръгват. Успехите на европейската сцена ги има, сега чакаме тези у нас – титла и купа“.

„Виждате как се раздава Гриша Ганчев и как беше преди него. Това е най-истинският и точен човек. Той се раздава не само за футбола“, коментира легендата на „червените“.