Само в 7DniSofia.bg

Кобилкина не е на себе си, навсякъде я следели с камери

Наталия кобилкина

Въпреки че наскоро смени местоживеенето си и вече е в Лондон, Наталия Кобилкина отново не е доволна, а причината този път е направо смайваща.

Сексоложката и мъжът й се преместиха в столицата на Великобритания през октомври, точно преди локдауна, но устатата брюнетка вече намери един кош кусури на начина, по който се случва живота там.

Очакванията на Наталия Кобилкина и лондонската реалност рязко се разминали и поне засега това изглежда трудно преодолимо за нея. Кобилкина не крие разочарованието си от това, което се случва в Лондон, но въпреки това с мъжа й смятат да си дадат още време за адаптация, преди да вземат окончателното си решение.

Най-голямото бреме за Кобилкина била бюрокрацията в Лондон. По думите й там трябва да имаш история за всичко – за да се нанесеш под наем е нужен адрес, на който си живял преди и банкова сметка – за нея също се искат отново адрес и бележки за битови сметки.

„Попълват се документи, нужни са препоръки. За срещата за детската градина на Филип чакахме месец и след това ни наредиха в дълъг списък. За училище ни казаха колко сме закъснели. Трябвало е да го запишем, когато се е родил. Разстоянията са огромни. Половин ден може да ти отнеме докато стигнеш някъде. Навсякъде се плаща с карта и с телефон, не взимат кеш. Следят всичко и непрекъснато ти пращат писма и напомняния. Пълно е с камери“, жалва се сексоложката, която емигрира в Англия, защото мъжът й, който се занимава с управление на хотели намерил там по-добра платена работа, пише „Галерия“.

В момента Кобилкина и любимият й живеят под наем в просторен апартамент. Сексоложката има чистачка, готвачка и бавачка за сина им Филип, който бил записан в популярната верига градини „Монтесори“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.