Копейкин полегна на диван за 4 бона, нямал пари за ток?

Костадин Костадинов

Водачът на подлежащата на закриване партия „Възраждане” изучава тайните на мафията, облегнат на диван за 4000 лева, докато публично разправя, че няма пари да си плати тока, пише Lupa.bg, позовавайки се на близък от обкръжението на варненеца.

Костадин Костадинов, когото дори феновете му наричан Костя Копейкин заради пируетите към Русия, не се посвени и качи във фейсбук профила си снимка, на която чете, подпрян на издържаната в жълто мебел от марката Platan.

Проверката ни показа, че най-евтиният вариант на ъгловия диван Arrata започва от 2500 лева без ДДС, като луксозните версии стига до 4000 лева.

„3-4 хиляди лева за диван не е драма, би трябвало всеки българин да може да си го позволи. Тъпото е, че преди няколко месеца ми се жалваше, че няма пари да си плати тока, докато върви разследването за присвояване на солидни суми от партийната каса на „Възраждане”- След всичко, което излезе наяве, човекът демонстрира лукс и не му пука”, чуди се източникът на Lupa.bg.

Снимката с жълтия диван Костя подкрепи с текст, от който научихме, че чете всеки ден, но само докато закусва…

„Няма ден, в който да не чета. За съжаление мога да го правя само сутрин, докато закусвам. Тези дни обаче, когато покрай Коледа свободното ми време рязко се увеличи, мога да чета по цял ден – нещо, което ми се удава точно два-три пъти в годината:)

Днес довърших книгата на Анна Заркова „Главните прокурори – от Татарчев до Гешев“. Горещо препоръчвам този почти документален труд. Изводът, който може да се направи след прочитането на книгата, е само един – в България няма разлика между организирана престъпност и организирана държавност. А прокуратурата е в ролята на метреса, обслужваща поред и едните, и другите мафиоти”, завършва поста на Костадин Костадинов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории