Само в 7DniSofia.bg

Синът на Цветанка Ризова почива в любимия курорт на Божков

Цветанка Ризова и синът й

Цветанка Ризова води охолен начин на живот. Георги завърши престижен университет в Англия и работеше като финансов анализатор, но от август насам е безработен. Това не му попречи да отиде на почивка в тузарския курорт Куршавел. Дестинацията е любима на издирваният от прокуратурата бос на „Нове холдинг” и „Национална лотария” Васил Божков.

Във фейсбук Георги непрекъснато споделя кадри от ваканциите си на скъпарски дестинации. Очевидно синът на Ризова е добре задоволен от своите родители, които всъщност финансират луксозните му воаяжи.

Едноседмичен престой в Куршавел, в който са включени само нощувките и таксите за ски пистите, възлиза на минимум 5 хиляди лева, ако туристите спят в най-нисък клас хотел.

В крупната сума не влизат разходите от личен характер, както и храната, за чиито цени се носят легенди, като се има предвид, че кафе под 20 евро в най-прочутите заведения в курорта не може да се намери.

На една от снимките си Георги позира именно пред такова, опънал пред гърдите си българския флаг. Сред останалите дестинации, на които наследникът на журналистката е бил наскоро, са Португалия, Австралия, Кот д`Азур (Френската Ривиера), Берлин, Женева, Амстердам и други.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.