Разкриха го: Новият шеф на Би Ти Ви – активист на „Да, България“ и пръв протестър

Христо Хаджитанев

Активист на „Да, България“ е новият директор на Би Ти Ви Христо Хаджитанев. Това става ясно от собствените му признания за политическите му пристрастия в социалните мрежи. Там той не крие, че е отявлен противник на правителството и изявен протестър.

Както е известно, вчера Хаджитанев бе назначен за директор „Програма“ на Би Ти Ви от новия изпълнителен директор на медията Мартин Швехлак, избран от собственика Петр Келнер да отговаря за нея в България. Рокада се състоя и в управлението на публицистиката, след като Венелин Петков бе освободен като шеф на „Новини и актуални предавания“ и неговото място заема Антон Хекимян, пише ПИК.

Зрители и хора от телевизията обаче недоумяват защо след като Петков е изгонен вероятно именно заради крайните ни политически пристрастия, но все пак публично не ги демонстрираше, сега на ключова позиция е поставен именно такъв човек. „Недопустимо е фактор, който ще отговаря за национална телевизия и се трябва да е журналист да изразява по такъв начин политическа принадлежност. Тук не става дума просто за симпатии, а той директно се явява активист на компрометирания покрай връзки с Маджо Христо Иванов“, недоумяват в медията.

Явно това е станало причина Христо Хаджитанев набързо да се опита да скрие протестърските си напъни и да скрие профила си във фейсбук, от който иначе ясно се вижда, че е участвал във вулгарните метежи с нападения над граждани и полицаи през лятото.

Иначе в биографията на новия програмен директор няма нищо, което да подсказва, че блести с каквато и да е политическа мисъл, тъй като се е занимавал само с шоу предавания и жълтории. Преди да стане продуцент на „Шоуто на Николаос Цитиридис”, е работил за “Стани богат”, “ВИП Брадър”, “Фермата”, „Папараци“ и прочие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории