Огромен скандал: Кубрат Пулев си поръчвал проститутки в „Шератон“

Кубрат Пулев Андреа

Кубрат Пулев е бил призован в съда, за да даде показания по делото за бардака на Гълъбин Боевски в бившия хотел „Шертон” в София, който функционираше до 2013 г., преди да бъде разбит от антимафиотите. Кобрата е привикан в Апелативния специализиран наказателен съд, след като агент на ГДБОП разкрива, че боксьора е бил чест посетител на бар „ВИП Скандал” и си е поръчвал проститутки! Разпитът му е бил преди около 3 месеца – през септември.

Това сензационно разкрива таблоида „България днес” в печатното си издание от 22 декември. Вестникът се позовава на документите по делото, с които се е сдобил. От показанията на Пулев пред съда обаче става ясно, че той категорично отрича да е ползвал някога платени момичета. Признава обаче, че често ходел в заведението, за да пийва, да слуша хубава музика и да гледа „хубавите танцьорки”.

Според служителя на ГДБОП Димитър Димитров, който слушал приложените по случая СРС-та, Кобрата се обаждал на управителя Цветан Тиманов, за да си поръча момиче. Антимафиотът дори посочва конкретна мадама, която си заплюл падналия от Джошуа боксьор – „една от Плевен”.

„Никога не съм ползвал момичетата от бара за каквито и били цели, включително сексуални. Аз лично не съм употребявал никакви момичета, нито съм имал желание да употребявам, нито ме е интересувало, нито съм ходил за това там”, казва Кубрат Пулев пред магистратите, цитира го в. „България днес”. Кобрата настоява, че е посещавал заведението, защото само то работело толкова късно вечерта и искал да пийне и разпусне с приятели. Той не можел да си спомни и коя от танцьорките познавал.

Съдиите го питат и за телефонния номер, който е ползвал по това време. Пулев първоначално изразява готовност да го предостави, но след това казва, че не може да си го спомни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.