Часове преди дербито: ЦСКА е с положителен баланс срещу Левски при Никола Попов

7 Dni Sofia17.12.2020
никола попов

Вчера съдийската комисия към БФС повторно назначи Никола Попов за главен арбитър на дербито между „червените“ и „сините“. Двубоят е утре от 17:30 часа на стадион „Васил Левски“. Същият рефер бе определен и преди месец, но тогава срещата бе отложена заради многото заразени от коронавируса играчи, които отчетоха от Левски, едно денонощие преди началото на мача. Негови асистенти ще бъдат Мартин Венев и Мирослав Максимов.

За момента Попов е ръководил 3 сблъсъка между двата отбора. Балансът в тях е 2:1 победи в полза на ЦСКА. На 4 март 2017-та Левски победи с 2:1, след като направи обрат. Арсенио Нунеш изведе „червените“ напред, а с голове на Роман Прохазка от дузпа и Давид Яблонски „сините“ стигнаха до трите точки. Същият сезон в мач от плейофите ЦСКА си върнаха с лихвите и биха класически с 3:0. Точни бяха отново Арсенио Нунеш, Кирил Десподов и Фернандо Каранга.

На 18 март 2018-та пък се проведе последното засега дерби с рефер Попов. В него ЦСКА измъкна успеха с 1:0 с гол на Каранга 5 минути преди края.

„Мач Телеграф“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории