БСП се изсмя в лицето на Миков: Лидерът с най-ниските изборни резултати да очерня партията – това не е редно!

Михаил Миков

Трима лидери на местни организации на БСП излязоха с открито писмо до съпартийците си от Националния съвет.

В него те се обърнаха към онези, които критикуват ръководството в последните дни. Сред тях е и бившият шеф на социалистите, който в интервю заяви, че партията се управлява еднолично.

Днес председателите общинската и областната структура в Габрово и на тази в Дряново призоваха да се сложи край на критиките преди изборите. „Не намираме за редно, още по-малко отговорно, бивш председател на БСП да участва в очерняща партията и ръководството кампания, имайки предвид, че вече е имал възможност да покаже- как трябва да се „води” партията“, написаха те.

В отвореното си писмо тримата добавят и че стилът на управление на Миков е довел до най-ниските резултати на партията от последните години. „Само след няколко месеца предстоят избори за Европейски парламент и местна власт. Дълбоко се съмняваме, че с подобни изявления тези „другари” помагат за спечелването им. А може би не искат БСП да сложи край на хегемонията на ГЕРБ?!“, пишат партийците.

Те призовават „уважаемите другари“, ако не помагат за изборите, поне да не пречат. „Вътрешнопартийните проблеми в БСП се решават на партийни форуми, а не през малкия екран. Политика и работа за партията се прави и когато не си на ръководен пост. Така доказваш, че си в БСП, заради идеи и каузи, а не за личен интерес, към днешна дата и за реваншизъм“, завършват те.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.