Касабов изригна за скандалите: Държат се като малки деца! Валери Симеонов е наставник на Волен Сидеров…

Валентин касабов

Депутатът от Патриотичния фронт Валентин Касабов отговаря на Волен Сидеров. Патриотичната коалиция се тресе от скандали, след като вчера ВМРО и НФСБ обвиниха лидера на “Атака” в лъжа. Всичко е медийна пушилка, коментира той. По думите му Сидеров е направил изявление от името на трите групи, а това не е коректно.

По въпроса за разнобоя между партиите в коалицията, Касабов обяви, че в закона за горивата има лобистки текстове, сред които изискванто към малките търговци за 500 хиляди лева.

ВМРО и Атака се държат като малки деца. Стари партии са, но са непорасли. Част от тези коалиционни партньори, като видят медия, полудяват, коментира още Касабов. Нищо не сме се разбрали по отношение на медиите, но не сме се и карали, нормално говорихме, обясни за срещата с партньорите депутатът от НФСБ.

Напук на враговете, коалицията няма да се разпадне. Не редим листи, има по-важни неща, например Закона за шума, за хазарта, оттам нататъка има една година до евроизборите, поясни Касабов.

Каквото правим, си е наша отговорност, ГЕРБ е зряла партия, не се меси в нашите отношения,

Атака произлиза от телевизия СКАТ, а наставникът на Волен Сидеров е Валери Симеонов. Създаването на Атака, включително финансовата помощ в продължение на години, идваше от Валери Симеонов. Големият политик е Валери Симеонов. Той е и един от основателите на СДС в Бургас, посочи още народният избраник. Не казваме, че трябва да слушкат, а трябва да се държат като зрели партии, допълни той по отношение на заявлението на Сидеров, че няма да търпи фелдфебели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *