Помните ли Асдис Ран? Красавицата се съблече, показа секси дупе на плажа и побърка мъжете (Горещи СНИМКИ)

Асдис Ран

Внимание! Исландски силикон кръжи над българските плажове. Моделът Асдис Ран си взе почивка и замина за Свети Влас, научи HotArena.

Моделката вее силиконова гръд с парашут над морето, наслаждавайки се на различни екстремни спортове—каране на джет, парашут и други.

Още от времето, когато беше футболна съпруга на исландсия играч на ЦСКА Гардар Гунлаугсон Асдис се влюби в България. И дори след като той замина за друг отбор, тя остана.

Исландката дори си постави импланти в гърдите при роден специалист, а мотивите й бяха, че тук всичко е по-качествено, а купонът по-голям.

„Не знам какво толкова сте се вманиачили да хвалите Западна Европа, при вас купонът е много по-голям”, отсече блондинката.

Интересно е, че този път Асдис почива без гаджето си–Йохан Томасон, който е бизнесмен и двойник на Владо Пенев. Вместо това тя се забавлява с дъщеря си, която също е довела тук.
Нощем блондинката вършее из заведенията в компанията на модела Диана Иванчева, а през деня разпуска с наследничката си.

В момента моделката си е поставила за цел да стопи и поне 15 килограма. Миналата година тя чупи крак и ребро, като оттогава е натрупала доста.

Исландката признава, че вече е преминала през трудния период и се възстановява.

„Беше тежка година, но вече се чувствам добре и съвсем наскоро успях да подновя физическите си тренировки. Очаква ме здрава работа през следващите месеци, за да си върна отново физическата форма”, разкрива още тя.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории