Извънредно! Каракачанов закова Меркел за мигрантите: Тя си ги покани! Откъде накъде ще ги връщаме в България?

Каракачанов (10)

„Не трябва да се пуска връщането на нелегалните мигранти. Тези хора не тръгнаха от Близкия изток за България, а бяха поканени от Ангела Меркел. Откъде накъде ще трябва да връщаме в България 45 хил. нелегални мигранти“, каза в ефира на Нова телевизия вицепремиерът Красимир Каракачанов.

„Мигрантите преминават през южния фланг на Европа. Ако бъдат върнати от Германия или Франция, те отново след време ще поемат натам. Тази вълна отново ще тръгне към Европа“, поясни Каракачанов. Той скочи остро срещу политиката на Западна Европа за мигрантите. И поясни, че преди 1989 г. сме се съобразявали със СССР, пък сега с Европа. „Откъде накъде, хайде стига“, отсече вицепремиерът.

„Интересите на България изискват гъвкава дипломатическа политика“, така коментира Каракачанов въпроса какви трябва да бъдат отношенията ни с Русия и Китай. „Ние имаме нужда от инвестиции. Защо да нямаме отношения с тях“, поясни вицепремиерът.

За отношенията и различията в управленската коалиция Каракачанов каза: „Ако ви кажа, че с жена ми, с която сме женени от 28 г., сме станали еднакви, ще ви излъжа. Събрали сме на базата на общи чувства и кауза“. Той уточни, че нямал нищо против всяка една тема, от която бюджетът можел да бъде напълнен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории