Ексклузивно! Цветан Цветанов разкри дали има проблеми между него и Бойко Борисов!

Борисов Цветанов

„Днес предизвикателство пред ЕС е диалогът с Китай. Европа предоставя най – добрите места за бизнес и търговия. България иска да има диалог с Китай. И премиерът Бойко Борисов полага много усилия за това“, коментира в предаването „Тази събота“ по бТВ зам. – председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На въпрос дали има проблеми в отношенията му с Бойко Борисов, той отговори: „Нека БСП да бъде спокойна. Тандемът Борисов – Цветанов работи успешно. Тази сутрин в 7.15 часа дори обсъждахме това, което се случва в момента, това, което трябва да се случи.“ Цветанов е категоричен, че БСП използва подобни твърдения за ПР. Той напомни също така как вече знакови личности напускат БСП – Спас Панчев, Жельо Бойчев.

Относно увеличението на акциза на бездимните цигари и изказването на премиера Бойко Борисов за коалиционните партньори на ГЕРБ, Цветанов заяви, че има различни нюанси в определени теми. „В момента в правителствата в цяла Европа има напрежение“, напомни той и добави: „Няма непреодолими различия“.

Цветанов обясни отново защо не са лобистки исканията за скок на акциза на бездимните цигари. Той напомни, че държавата се нуждае от разходи в няколко важни сфери.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.