Само в 7DniSofia.bg

Нереални кадри, мрежата гърми! Малко дете кара по-добре от възрастните и паркира на паркинг! Кой му позволи да…(ВИДЕО)!!!

1530427139-36475788-2192897290724474-5089994845187997696-n

Шокиращи кадри се въртят из мрежата. Малко момче подкарва „Мерцедес“ със софийска регистрация на паркинга на голям столичен хипермаркет пред очите на слисаните минувачи и клиенти на магазина, предаде Блиц.

Глас зад кадър на жена, която снима видеото, си задава въпроси, на които няма кой да и отговори: „Тия хора, нормални ли са?“, „Добре ли са?“ Но е факт, невръстният шофьор уверено се качва в немската машина, дава назад и потегля!

А гласът зад кадър продължава да се чуди: „Няма ли полицаи, които да ги видят?“   Очевидно е, че униформени няма, въпросът е защо, след като си станал свидетел на подобно нещо, не си набрал 112 и не си подал сигнал за нередност. А инак видеото, споделено в една от най-големите групи във Fаcebook, е гледано хиляди пъти в рамките на часове, а коментарите отдолу са повече от спорни и красноречиви – от подкрепящи хлапето, до осъждащи действията му, а и тези на възрастните с него. … Ама госпожицата да беше го спряла, а не да се чуди кой разрешава! Ама не… то е по-важно да се правиш на интересен. По е трудно да мислиш … Хмм, тва било незаконно, ами вие като снимате малолетен без разрешение на родителите му? … Евалата на малкия, и се обзалагам че това дете кара по-добре от повечето представителки на „нежния пол“, дето го насолиха … Нека кара. Но е незаконно – факт. Аз това не намирам за правилно, иначе ако е с баща си до него в някое закътано място, за да пробва, а не в трафика – добре … За тех полиция нема. За софиянците може всичко, за тех закони няма, а за нас глоби, че не сме пуснали фарове.

Може да изгледате видеото ТУК .