Само в 7DniSofia.bg

Сидеров с тежък коментар за рокадите в правителството: Цветанов допусна много груба политическа грешка!

Волен Сидеров (2)

„За първи път малкия и средния бизнес ще могат получат важни съвети. Утре сутрин в Ямбол ще открием първия икономически център“. Това заяви лидерът на Атака и председател на парламентарната група на Обединените патриоти.

Сидеров заяви, че е съвсем възможно държавата ни да върви напред при една концентрация на енергия.

Това каза в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров. „Това е ролятата на политиката, да подобрява живота на хората, пари ще има когато имаме развитие, когато имаме нещо което се произвежда и се изнася, а не да имаме само молове“, допълни още лидерът на Атака.

За изтеглените инвестиции, Сидеров коментира, че едни си отиват, но други ще дойдат и е работа на законодателите да направят добри условия и подчерта, че за първи път страната ни започва да защитава интереса си, като даде за пример една Франция. по добри условия няма, ниски данъци и добра среда. друг е въпроса какво търсят инвеститорите“, заяви Сидеров и отново припомни концесията за злато, като допълни, че ще говори с вицепремиера Валери Симеонов да извади на масата въпросните концесии и да бъдат преразгледани.

Ремонт на кабинета може да се направи винаги“, заяви Сидеров, като бе категоричен, че все пак това е работа на премиера Борисов и това ще се обсъди на коалиционен съвет, но не вижда за момента такива индикации.

По повод думите на Цветан Цветанов, че Русия и Китай заплашват световния мир, Сидеров определи като груба политическа грешка, тъй като едно такова невярно твърдение се отразява лошо на страната ни. „Запалени страни не от Русия, а от друга голяма държава има десетки примери“, допълни Сидеров. Лидерът на Атака не беше запознат с думите на своя коалиционен колега, тъй като вчера се е отдал на семейството си, но припомни за идеята си за неделно училище за политици, където ще дава безплатни уроци. „Предстои среща между Путин и Тръмп, които ще се разберат и къде оставаме ние тогава, затова трябва да се внимава какво се говори“, припомни още Сидеров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.