София Бобчева от “Скъпи наследници” има супер богат любовник! Вижте сензационни подробности за него!

София Бобчева

Симпатичната София Бобчева няма нищо общо с глуповатата си героиня Диди от сериала „Скъпи наследници”, от който повечето зрителите я познават. В живота актрисата знае как да си разиграе картите така, че да й е добре. Тя си е хванала богат арменец, който харчи луди пари по нея.

Интересите на младия мъж нямали много допирни точки с изкуството. За сметка на това той бил амбициозен, работлив, находчив и достатъчно умен, за да се насочи към сфера, в която се печели наистина добре. В съвсем млада възраст успял да направи шеметна кариера в Италия. Работел на висока позиция за един от най-големите производители на коли на Ботуша. Само за месец му плащали толкова, колкото София не може да изкара за цял живот работа в театъра, разказвала самата тя на приятелки и колежки, писа „Уикенд“.

Заради разстоянието помежду им обаче връзката на двойката се оказала трудна за поддържане и младежът решил да се върне в България. Започнал да се оглежда за работа в родината и след дълго търсене успял да се уреди с добра позиция на Летище „София”. Заплатата му вече не можела да се мери с италианската, но все пак била огромна, особено на фона на родния стандарт и хонорарите на любимата му.

33-годишната София се хвалела, че благодарение на любимия си е обиколила света. Тя не искала от него да й купува скъпи бижута, дрехи и коли, но много обичала пътуванията в чужбина. Именно в тази нейна страст се изливала огромна част от парите на половинката й. Той я бил водил в цяла Европа, както и в доста държави в останалата част от света. Любима дестинация им била Италия. Там вече трудно се намирало кътче, където кракът на актрисата не е стъпвал.

Самата тя е изключително талантлива и успешна. Тази година дори получи театралната награда „Икар” за най-добра поддържаща женска роля. Играе на няколко сцени, търсят я в много кино- и тв продукции, но въпреки това признава, че ако не са парите на гаджето ѝ, сигурно е щяла да се чуди как да свързва двата края. С арменеца обаче нямала никакви финансови тревоги.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *