Бърза реакция и шокиращи разкрития: Има арестуван за бруталното убийство на българина във Флодира!

Линейка америка

Шерифската служа на американския окръг Окалуса, Флорида сподели подробности около случая с убития български шофьор Филип Кирилов в САЩ.

Припомняме, че 29-годишният млад мъж беше застрелян в своя ван от неизвестен извършител в неделя сутринта. Тялото му беше открито на паркинга на бул. “Санта Роза” между Дестин и Форт Уолтън Бийч.

Полицейските служби на Окалуса задържаха заподозрян за убийството. Мъжът е 29-годишен таксиметров шофьор. Тимъти Лейн Андерсън бе арестуван във вторник, предава днес.бг.

Ванът на Филип Кирилов бил оборудван с камера за видеонаблюдение, която записвала от предното стъкло. На записът се чува мъжки глас, който казва на българина къде да го закара. 30 секунди по-късно се чува първият изстрел, последван от още два. След това камерата улавя заподозреният да бяга.

Разследващите полицаи моментално правят запитване до Юбер, за да проверят всички данни, свързани с работата на Филип Кирилов. От шерифската служба намират пътник на име Джо Смит и телефонен номер, който се оказал марка Тракфон.

На 25 юни представители на властите забелязват подозрителен мъж в заведение за бързо хранене. Полицията установява, че това е Тимъти Андерсън. На видеозаписи от различни камери за наблюдение разследващите успяват да проследят движението на мъжа. Вижда се как той влиза в магазин и си купува Тракфон. Номерът на мобилното устройство съвпада с този, от базата данни на Юбер.

Разследването по случая продължава. Властите на Окалуса призовават всеки, който има информация за убийството на Кирил Филипов да се свърже с тях.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *