Извънредно! Екшън в парламента: Топ депутати избесняха, налитат си на бой – разтървават ги преди да е станало грозно…

парламента

Парламентът и днес е арена на просташки обиди и нападки. Двама народни представители се сбутаха и бяха на ръба от бой помежду си.

Антон Кутев от БСП ядоса управляващите с изказване от трибуната на парламента. В процедура по начина на водене той поиска да се реши ясно въпросът с правото на лично обяснение. Повод стана декларация от името на „Воля”, изнесена от лидера на партията Веселин Марешки. Той нападна грубо председателката на БСП Корнелия Нинова и други депутати от формацията й. Кутев впоследствие обясни, че парламентът следва да вземе принципно решение дали да може да се отговаря в процедура по лично обяснение след подобни декларации, съобщава „Флагман“.

„Айде изчезвай, бе”, обаче му извика депутатът от „Обединени патриоти” (ОП) Юлиан Ангелов. Това изнерви и без това ядосания Кутев, който започна да му маха предизвикателно и му отговори: „Айде ела!”.

Депутатът от БСП стоеше на място, но после се насочи към  мястото на опонента си. Ангелов първоначално остана на банката си и не реагира, но след това и той се насочи към Кутев. Двамата се срещнаха на изхода от залата и се сдърпаха, но бяха разтървани от квестори и депутати.

Първи конфликта се опита да спре ветеранът от ОП проф. Станислав Станилов.

След това пред репортери Юлиан Ангелов обясни, че искал да отговори на призива за бой и това било нормално.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории