Синът на Владимир Пелов бе заключен, заради подозрение в убийство! Смята се, че има съучастник, но вижте кой ги натопи…

белезници

Синът на убития затворник Владимир Пелов и неговият съучастник Тихомир Миков-Перуката са арестувани снощи на магистрала “Хемус”по подозрение в извършване на убийство на двамата цигани Марко и Цветан Петрови, съобщава “Телеграф”.

Освен тях двамата, са били закопчани и братя Ерменкови. Групата е заподозряна за убийствата на братята Цветан и Марко Петрови, както и за палежите на “Спиди” в Ботевград, разкриха криминалисти. Щракнаха белезниците и на Станислав Иванов – Шопа, от село Литаково.

Той е близък приятел на Тихомир Миков.   Владимир-младши и Перуката бяха сред първите задържани за разпит след бягството на Пелов от затвора в началото на април. Тогава една от версиите на МВР бе, че Миков е дал парите за бягството на рецидивиста, а сина му оставил раздрънканото пежо пред затвора.

Екзекуцията на Марко и Цветан стана преди две години. Тогава и самия Пелов-старши бе сред заподозрените. Екзекуцията на братята Петрови и свързването с нея на Пелов беше един от мотивите, заради които Владимир е искал да ликвидира Марто Дебелия.